Lammekjøttdeig er ofte mye feitere enn ku-kjøttdeig og gir en rundere smak. Når jeg tenker lammekjøtt, tenker jeg Frankrike. Kanskje det er de gode lammelårene jeg har fått servert av mamma og pappa med hvitløk og rosmarin som har skapt denne ideen om at lam er franskt. Derfor, en litt fransk vri med provance-krydder og oregano i burgeren.
Lammekjøttdeig
Hvitløk
Provancekrydder
Grønn chilli ( ikke særlig franskt, men lell)
Oregano
Provancekrydder
Salt&pepper
Jeg brukte kreme fræsh (vet fremdeles ikke hvordan det staves) som burgerdressing. Den hadde nok gjort seg bedre med litt balsamico og hvitløk i seg.
Sjuve på klikk.no har gode tips til burgerlaging.
Stainless Steel Grilling | Titanium Artisan Food School
SvarSlettStainless Steel grilling has 2020 escape titanium a very black titanium fallout 76 nice brass titanium engagement rings for her core to be used in your kitchen. It is an alloy chi titanium flat irons of stainless titanium engine block steel for the grinding of stainless steel.
hx218 cotopaxi rygsæk,puma chaussure,outdoor research jacke,diesel zapatos,puma bg,pumakrampon,hoodrich clothing,hugo boss 店舗,passengerclothinguk rs084
SvarSlett